L’Ajuntament de Puigcerdà pavimentarà durant la tardor els carrers Higini de Rivera i Alfons I. El consistori ha aprovat la memòria valorada per refer el ferm dels dos vials, que estan connectats i són les principals entrades i sortides al nucli històric de Puigcerdà. Aquests trams estan deteriorats i presenten esquerdes i flonjalls al llarg del recorregut, motiu pel qual el consistori els vol reparar.

Ambdós carrers es troben en les mateixes actuacions, motiu pel qual el consistori ha apostat per fer l’actuació conjunta. En primer lloc, al carrer Alfons I, s’actuarà entre l’avinguda Coronel Molera i l’Higini de Rivera. És un vial amb tres plataformes, dues voreres a diferent nivell i la carretera.

Al carrer Higini de Rivera, que neix a la cruïlla de l’avinguda Catalunya amb el carrer Escoles Pies, que també compta amb tres plataformes, també es refarà el ferm, ja que es troba en les mateixes condicions.

El termini màxim d’execució del projecte són tres setmanes un cop el consistori liciti les obres. A causa de la intervenció, s’hauran de refer els senyals horitzontals. Les obres estan pressupostades en 67.506,54 euros amb IVA inclòs.

«Els paviments a la Cerdanya, a causa del gel, al vent i el fred es deterioren amb facilitat. En aquest cas, són dos carrers que concentren molt trànsit i que a més, són ombrívols, el que els deteriora encara més», comenta l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira.