El Consell Comarcal de Cerdanya ha anunciat la reedició del projecte Arrela’t amb una sessió en línia el dimarts dia 19 al matí que unirà emprenedors i empresaris de tot el Pirineu amb, aquest any, un debat sobre l’educació no formal i el lleure com oportunitat d’activació del territori.

En aquesta edició, el programa Arrela’t oferirà una única jornada de networking que unificarà les comarques d’Alt Pirineu i Aran, i que té com a eix principal, l’oportunitat de fer de l’educació i el lleure, un projecte empresarial, segons ha explicat el mateix Consell Comarcal. En aquest sentit, la temàtica seleccionada és fruit dels objectius comuns recollits en els plans de reactivació econòmica de les sis comarques. Així, en la jornada hi col·laboren les Oficines Joves de l’Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Vall d’Aran, Alt Urgell i Cerdanya així com els seus consells comarcals, el Conselh Generau d’Aran, el Consorci Leader Pirineu Occidental i el Consorci GAL Alt Urgell Cerdanya i l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA). 

L’objectiu de la jornada és reunir emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran que portin a terme activitats extraescolars d’educació en el lleure, amb la finalitat de «reflexionar sobre el seu model de negoci i crear sinèrgies». Durant la jornada es presentaran exemples de bones pràctiques com la Granja Escola del Montseny, l’Escola de teatre i circ d’Amposta o Xamfrà del barri del Raval de Barcelona.