Els municipis inclosos en el programa Pobles de Circ, en el qual hi ha Bellver de Cerdanya, han tancat la segona edició amb un balanç positiu gràcies als quasi 9.000 assistents que han rebut.

Pobles de Circ és una de les mesures incloses en el Pla d’Impuls al Circ 2019-2022 que ha finalitzat aquest mes de desembre havent programat durant l’any 45 espectacles i 11 tallers de circ que ha arribat a 8.700 persones de públic en poblacions petites. Es tracta de municipis de menys de 10.000 habitants distribuïts pel territori, com Alcanar, al Montsià; Talarn al Pallars Jussà; Sant Hilari Sacalm, a la Selva; Bellver de Cerdanya; Prats de Lluçanès, a Osona; Ulldemolins, al Priorat i Sort, al Pallars Sobirà. Tant els ajuntaments com les companyies han valorat molt positivament el ressò d’aquesta programació, destacant xifres molt altes de públic malgrat les restriccions establertes.

En total, unes 2.500 persones van assistir i van participar en els diferents espectacles i tallers en municipis petits d’entre 400 i 2.500 habitants. Les xifres han sigut més elevades perquè han participat un total de set pobles, a l’afegir-se a la mesura Alcanar, Sant Hilari Sacalm i Talarn.