La Cerdanya ha tornat a programar el festival de senderisme amb plena normalitat pel que fa a les places per a cada excursió amb la voluntat de doblar les xifres de participants de l’any passat i tornar a les d’abans de la pandèmia. Això serà possible gràcies a l’organització de sortides amb més d’una vintena d’excursionistes.

El Cerdanya Happy Walking se celebrarà del dijous dia nou de juny al diumenge dia dotze amb l’organització de vuit excursions guiades pels millors entorns naturals de la vall i complementades amb actuacions culturals i tastos gastronòmics. La major part de les sortides tindran un preu de 20 euros pels adults i 15 pels menors de setze anys. Dijous a la tarda s’en farà una de gratuïta exclusiva per a joves subvencionada pel Consell Comarcal que recorrerà el Camí de l’Aigua de Bolvir. El programa n’ha inclòs una de nocturna divendres pels boscos del Puigpedrós. L’organització ha previst un forfet que per 60 euros dona accés a totes les sortides.

L’any passat, amb una limitació de 10 participants per sortida, el CHW va atraure 78 excursionistes. L’any 2018, amb sis rutes, el festival va assolir 150 participants.

El Cerdanya Happy Walking és una iniciativa de la Taula de treball de Camins de Cerdanya que compta amb el suport de Turisme Cerdanya, el Consell Comarcal i la col·laboració de la Diputació de Girona, IDAPA, Ajuntament d’Alp, Parc del Cadí Moixeró, Pirineus-Catalunya, Patronat Costa Brava-Pirineu de Girona i Ara Lleida.