Josep Castellarnau, cap visible de la plataforma favorable als Jocs d'Hivern, ha remarcat que els empresaris del Pirineu estan "molt emprenyats" i "decebuts" amb la classe política per deixar escapar una "oportunitat única" pel Pirineu. El president de la Federació d'Hostaleria de Lleida ha demanat al Govern i al Comitè Olímpic Espanyol (COE) que comencin a treballar en una candidatura per al 2034. Mentrestant, ha reclamat a l'executiu català que tot i caure la candidatura olímpica pel 2030 s'inverteixi en la millora de totes aquelles infraestructures que s'havien de fer i que "han de millorar la vida dels pirinencs".

En nom de la plataforma favorable als JJOO, Castellarnau, ha demanat a les administracions que facin "tot l'esforç possible perquè 2034, sigui sols o acompanyats, es pugui disputar la competició olímpica".

Castellarnau ha apostat també per ajudar a modernitzar les estacions d'esquí catalanes i arribar al 2034 amb molt bon estat i disposar dels millors complexos per fer uns Jocs d'hivern.