La festa de l'Estany de Puigcerdà arriba en l'últim cap de setmana d'agost per acabar l'estiu de la millor manera. Consulta tots els actes:

Dissabte 27

De 10 a 14 i de 15.30 a 18.30 h, a les places Santa Maria i Herois, parc infantil. A les 11 h, sortida des de la plaça de l’Ajuntament de la cercavila gels gegants i grallers Vila de Puigcerdà. A les 12 h, 34a Travessa de l’Estany. Oberta a tothom. Cal fer inscripció a www.puigcerda.cat/esports. A les 12 h, a la plaça Santa Maria, Juguem a l’anxaneta: a càrrec del a Colla Castellera de Cerdanya. A les 13 h, a la plaça Cabrinetty, festa de l’escuma. A les 19 h, sortida des de la plaça de l’Ajuntament de la tabalada d’anunci del correfoc, a càrrec de Dimonis de Puigcerdà. A les 21.30 h, al parc Schierbeck, La llegenda de la Vella de l’Estany, a càrrec de la Inestable Ceretana de Teatre, l’associació Cerdanya Musical i Pas a Pas Gym Dance. Tot seguit, retrobament de la Vella de l’Estany amb el príncep dels Aires i la Princesa de les Aigües amb un recorregut de la comitiva fins a la plaça de l’Ajuntament, on els Amics de la Sardana ballaran la sardana d’honor. A les 23 h, sortida des de la plaça de l’Ajuntament del correfoc. A les 00 h, a la plaça Cabrinetty, concert de tribut a Raffaella Carrà, en el marc del Festival Transfronterer. A les 02 h, a la plaça Cabrinetty, xou, versions i DJ amb Tindercat Puigcerdà.

Diumenge 28

A les 10 h, al pont internacional, trobada d‘autoritats. A les 10.30 h, sortida des del bari de l’estació de la desfilada de carrosses, que acabarà a la plaça Santa Maria amb la salutació de la Vella de l’Estany i proclamació de les millors carrosses. En la desfilada hi participaran els gegants de Puigcerdà, Vilallobent, Queixans i Lloret, la colla bastonera de Cerdanya, la colla castellera de Cerdanya i Nexart Percussion. A les 18.30 h, a la plaça Santa Maria, concert de l’orquestra Junior’s. a les 20.45 h, sortida des del carrer Coronel Molera de la desfilada de carrosses nocturna, presidida per la Vella de l’Estany.A les 23 h, a l’estany del parc Schierbeck, piromusical Els colors de l’estany. A les 23.20 h, a la plaça de Santa Maria, ball de nit amb l’orquestra Junior’s, en el marc del Festival Transfronterer.