Una exposició permanent situada al Centre d'Interpretació del Parc Natural Cadí-Moixeró de Talló, a Bellver de Cerdanya, explica diferents aspectes de la forma de vida en aquest municipi cerdà. La mostra, anomenada 'Bellovidere', pretén fer retornar als visitants al passat de la població a través del seu nom d'origen. Així, a banda de donar a conèixer els seus 21 nuclis, s'incideix en àmbits com ara les llegendes o el rebost. Tot plegat, amb la idea de dinamitzar l'espai, que estarà obert durant tot l'estiu, els caps de setmana i demanant-ho amb cita prèvia. A més, la planta inferior de l'equipament s'ha dedicat a la divulgació dels punts d'interès del Parc Natural, tot aprofitant que aquest nucli fa les funcions d'entrada nord a l'espai.

L'alcaldessa de Bellver de Cerdanya, Laia Serra, explica que l'objectiu de l'exposició és el d'atreure nous visitants a l'espai, després de constatar que aquest estava "infrautilitzat". D'entre les peces que es poden veure, n'hi ha diverses que provenen de les restes arqueològiques trobades al jaciment de Montlleó, al tossal del nucli de Baltarga. Una d'elles és un anell que al seu dia devia portar un general de l'exèrcit romà que estava intentant aturar els avenços d'Anníbal.

Serra creu que el fet que el Centre d'Interpretació estigui situat molt a prop de l'església de Talló pot servir per a què ambdós espais atreguin més visitants. La nova exposició ha tingut un cost d'uns 100.000 euros, finançats entre l'ajuntament de la localitat i amb fons europeus Feder, en una convocatòria gestionada pel Consell Comarcal de la Cerdanya en la qual hi ha participat dos municipis més.