Jordi Gassió fa un equip nou per governar Puigcerdà

El relleu d’Albert Piñeira amb Junts conserva dos regidors i farceix la candidatura de polítics nous per centrar-se en el dia a dia dels carrers

Jordi Gassió amb alguns dels companys electorals

Jordi Gassió amb alguns dels companys electorals / ARXIU PARTICULAR

Miquel Spa

Miquel Spa

El candidat de Junts per Puigcerdà, Jordi Gassió, ha donat a conèixer el seu equip electoral i, tal com va apuntar en els seus primers anuncis de la candidatura, ha marcat una línia de renovació respecte el govern municipal del que teòricament n’agafa el relleu. Així, dels primers llocs de la candidatura l’alcaldable recull dos regidors d’Albert Piñeira i farceix de cares noves la resta de la llista.

Sota el lema «Ho farem junts», Jordi Gassió ha donat a conèixer un equip de treball en el qual es mantenen l’encara regidora d’Esports, Salut, Gent gran, Transparència i Participació, Mar Quera, que ocuparà el número tres de la llista, i la regidora de Benestar social, Atenció a la diversitat, Inclusió i Igualtat, Laia Vila, que ocuparà el número cinc. En el segon lloc de la candidatura, Gassió ha agafat de ma dreta Jordi Palomino i també en els primers llocs Pol Ravetllat i Laura Carbonell. Gassió ha emfatitzat que el seu és un projecte renovador que agafarà el llegat positiu dels mandats d’Albert Piñeira però que en cap cas se’n considera continuador. L’equip de Junts per Puigcerdà, que ja ha activat la maquinària electoral amb la publicació d’un vídeo de presentació als ciutadans, ha fixat que una de les seves grans prioritats no serà tant portar a terme grans projectes i inversions sinó centrar-se en el manteniment dels carrers i els edificis públics. Un altres dels grans eixos serà l’accés a l’habitatge sobretot pels joves locals.