Activitats

Puigcerdà manté la guerra de joves per la festa major

L’Ajuntament presenta el programa i fa una crida a la participació d’una forma inclusiva

La presentació de la festa major

La presentació de la festa major / Aj. Puigcerdà

Miquel Spa

Miquel Spa

L’Ajuntament de Puigcerdà ha presentat una edició de la Festa Major del Roser que manté l’aposta per la confrontació entre les bandes de Nyerros i Cadells que va crear l’anterior consistori l’any 2016. La consolidació de les dues faccions de joves enfrontats en concursos durant la festa és una bona fórmula per generar participació i implicació.

La Festa Major del Roser de Puigcerdà se celebrarà del dimecres dia 17 de juliol al dilluns 22 amb un programa d’activitats i concerts per a totes les edats. Els caps de cartell en l’àmbit musical seran Mushkaa, Figaflawas i Mondj.

L’alcalde, Jordi Gassió, ha presentat la festa acompanyat dels regidors Pol Ravetllat i Nerea Espada en un acten en el qual ha agraït «l’entusiasme i suport de les associacions, entitats, col·laboradors i voluntaris que fan possible aquesta festa tan esperada, subratllant el compromís de l’Ajuntament en la creació d’un esdeveniment inclusiu i participatiu per a tota la comunitat». L’equip de govern ha emfatitzat «la importància d’aquest esdeveniment, que enriqueix la vida cultural de Puigcerdà i consolida els llaços comunitaris de la Vila».