La biblioteca de Puigcerdà posa en marxa l’espai de lectura a l’aire lliure

El Bibliollac funcionarà de dimarts a diumenge al Parc Schierbeck fins al 31 d'agost

L’espai de lectura a l’aire lliure ubicat al parc Schierbeck de Puigcerdà

L’espai de lectura a l’aire lliure ubicat al parc Schierbeck de Puigcerdà / AJ. PUIGCERDÀ

Redacció

La biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà torna a oferir el Bibliollac per a la temporada d’estiu. Es tracta d’un servei d’extensió bibliotecària que consisteix en un espai de lectura informal ubicat en una caseta enmig del parc Schierbeck per poder gaudir dels llibres en un entorn privilegiat.

El bibliollac disposa d’un fons de llibres per a adults de temàtica variada i un fons de llibres infantils per a totes les edats, revistes de diferents temes i premsa diària, de forma que s’adreça a tots els públics. 

L’horari d’obertura és de dimarts a diumenge, de les 11 del matí a 1/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 1/4 de 9 del vespre els dies laborables i de les 11 del matí a les 2 del migdia i de les 4 a 1/4 de 9 del vespre els caps de setmana i festius. L'espai romandrà obert fins al 31 d'agost.

El servei es completa amb un programa d’activitats adreçat al públic infantil, que va començar el passat divendres amb l'espectacle Contes de mar i muntanya, a càrrec de Pati de Contes. La següent activitat serà el divendres 19 de juliol a 2/4 de 12 del migdia amb l’espectacle de titelles Els tres porquets amb Pica Contes.

El 2 d’agost, també a 2/4 de 12 del migdia, els assistents podran gaudir de l'il·lusionista Xevi amb Una vida màgica i es tancarà el cicle divendres 16 d’agost a la mateixa hora amb Betu el Pallasso i el seu espectacle Gran o petit.