01 de desembre de 2008
01.12.2008
BAIX LLOBREGAT NORD

Martorell inaugura el nou equipament de la Policia Local

01.12.2008 | 01:00

Martorell va inaugurar ahir d´una manera oficial la nova caserna de la Policia Local, en un acte que va servir, a més, per fer una jornada de portes obertes de l´equipament i per celebrar els primers seixanta anys de vida del cos de la Policia Local martorellenca.

L´alcalde, Salvador Esteve (CiU), va exercir de cap de cerimònies d´un acte que va tenir la presència de diferents regidors del consistori local i de la totalitat del cos de la Policia Local, a més de membres dels Mossos d´Esquadra i de la Guàrdia Civil.
Esteve va lloar les noves instal·lacions, tot manifestant que el creixement de la Policia Local en aquests seixanta anys ha anat paral·lel al creixement de la ciutat. Esteve va considerar que la vila disposa avui «d´una gran plantilla de professionals» i va apel·lar a la responsabilitat dels seus agents, en considerar que «la seva tasca no és sempre fàcil».
L´adequació d´aquest equipament va ser una de les primeres actuacions que va dur a terme el govern convergent després del seu retorn al consistori, una operació que ha tingut una despesa de 300.000 euros, que és una xifra molt inferior als prop de 3.000.000 d´euros que hauria valgut la construcció integral d´un nou edifici. Fonts municipals van destacar que la presència d´aquest equipament és un «avantatge respecte a l´anterior equipament de la Policia Local, situat al carrer Lloselles, ja que s´optimitza la tasca dels agents en disposar de noves vies de comunicació, com també punts d´entrada i sortida superiors als anteriors».
La jornada de portes obertes va servir per presentar als assistens totes les dependències, que inclouen onze sales d´usos diversos. El recorregut que s´hi va fer va ser guiat per diferents regidors de l´equip de govern.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema