17 de desembre de 2008
17.12.2008
tema del dia

Un esclat de color presentat per un nen de Fals s´endú el concurs de dibuix de Regió7

11.12.2008 | 01:00
Un dibuix de traç modern i poderós elaborat per Pol Clotet, un nen de Fals de 12 anys (a la foto), il.lustrarà la portada del suplement de Nadal de Regió7 i les felicitacions corporatives.

Regió7 va fer entrega ahir dels guardons del seu primer concurs de dibuix nadalenc «Nadal a Regió7», en un acte que es va celebrar a l´auditori de Caixa Manresa i que va tenir com a convidats especials Natxo Tarrés i el Llumet.

Un dibuix de Pol Clotet Guitart, de Fals i de 12 anys, és el guanyador del concurs de dibuix «Nadal a Regió7», que ahir a la tarda va fer entrega dels seus guardons a l´auditori de Caixa Manresa, en un acte de lliurament amb el músic Natxo Tarrés (Gossos) i el Llumet, la mascota del Ricoh Manresa, com a convidats especials. L´obra de Clotet representa, enmig d´un esclat de colors i uns traços vigorosos, «un avet abstracte», segons el seu jove autor, i s´utilitzarà per il·lustrar la portada del suplement de Nadal d´aquest diari, que es publicarà el 20 de desembre. També il·lustrarà la felicitació nadalenca d´aquesta casa.

En total, més de 250 joves de fins a 18 anys van presentar els seus dibuixos al concurs, que tenia com a principal reclam per al vencedor una consola Nintendo Wii, un llapis de memòria USB i un diploma, a més de l´esmentada publicació a la portada del suplement i a la felicitació de Nadal.

Clotet es va endur el principal lot de regals, però no va ser l´únic que va marxar carregat cap a casa. Durant l´acte, es va fer entrega d´un reproductor de DVD portàtil, un diploma i un llapis de memòria USB a la navassenca de 9 anys Marina Vilà Vendrell, autora del segon premi; un reproductor MP4, un diploma i un llapis de memòria USB per a la manresana de 15 anys Mireia Ribalta Rosell, guanyadora del tercer premi; i un diploma i un llapis USB per als set finalistes: Maria Soler Caus (Gironella, 14 anys), Hernán Pollina Nana (Puig-reig, 7 anys), Karen Pujols Tamasecs (Gironella, 4 anys), Ousama Asakiou (Manresa, 10 anys), Ferran Fitó Gasol (Manresa, 14 anys), Judit Pladevall Vilavendrell (Artés, 12 anys) i Fatima Akhazzan (Manresa, 11 anys). A tots ells es va fer entrega, igualment, d´una reproducció de la seva obra en forma de portada de diari.

A més, els 50 millors classificats del concurs també van rebre un llapis de memòria USB (vegeu la llista completa de noms a l´edició de Regió7 de dissabte passat, 6 de desembre). Els guanyadors que no van poder assistir a l´acte podran recollir el seu premi a la seu del diari a Manresa, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32.

L´encarregat d´elegir els guardonats i els finalistes ha estat un jurat format per Marc Marcè, director de Regió7; Enric Badia, redactor en cap; Salvador Redó, cap de fotografia; Bet Padró, dissenyadora gràfica; i Jordi Cirera, dissenyador gràfic.

Marcè, que igual que Gonçal Mazcuñán, president executiu de Regió7, també va ser a l´acte d´entrega de premis, va destacar que el concurs «Nadal a Regió7» ha nascut per «donar un punt de vista nou, fresc i diferent al suplement i a la felicitació de Nadal del diari» i va assegurar que la d´enguany serà «la primera d´una llarga llista de convocatòries».

Quant al nivell de les propostes presentades pels lectors més joves de Regió7, Marcè va remarcar que «tots els 10 dibuixos finalistes i força més haurien estat molt vàlids per il·lustrar la portada del nostre suplement de Nadal».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema