Les 'bómboles', que estan fetes a base de torró amb xocolata amb llet, representen les caques de la tradicional figura del caganer. A més, també s'hi adjunta un petit retallable d'aquest popular personatge del pessebre. D'aquesta manera, Enric Rovira segueix la línia encetada l'any 2004 d'encarregar el disseny del caganer a diferents persones. Primer va ser Kukuxumusu, després el dibuixant i humorista Òscar Nebreda (2006) i l'any passat la il·lustradora Roser Capdevila.

Enric Rovira explica que, cada any, es busca que el caganer tingui un estil gràfic 'diferent' i que, en aquesta ocasió, s'ha optat per una aportació 'més a nivell de disseny'. Rovira destaca que els germans Mingarro aporten al caganer un toc 'humorístic i 'tècnic' que pot ser molt 'divertit' i 'interessant'.

Brosmind és un estudi multidisciplinar fundat l'any 2006 pels germans Alejandro i Juan Mingarro, nascuts a Osca, i que té la seva seu Barcelona. Els Mingarro realitzen projectes d'il·lustració, disseny gràfic i de productes. A més, també desenvolupen projectes personals de caràcter més experimental. El seu estil es caracteritza per combinar la fantasia i l'humor d'una forma fresca i optimista.

El treball de Brosmind ha estat reconegut amb diversos guardons entre els que destaquen dos lleons (or i plata) a Cannes el 2007, un trofeu Laus a Barcelona el 2007, un Sol d'or a San Sebastián el 2008 i un 'shortlist' a Cannes el 2008.