16 de maig de 2019
16.05.2019
Regió7
ENTREVISTES ALS CANDIDATS

El candidat de Primàries Manresa: «El millor per Manresa és que Catalunya sigui independent»

Marc Olivé ha participat aquest dijous a les entrevistes en directe de Regió7

16.05.2019 | 17:41
El candidat de Primàries Manresa: «El millor per Manresa és que Catalunya sigui independent»
El candidat de Primàries Manresa: «El millor per Manresa és que Catalunya sigui independent»

Marc Olivé, candidat de Primàries a Manresa, aposta per «apropar l'ajuntament a la ciutadania», segons ha afirmat aquest dijous en una entrevista concedida a Regió7 i emesa en directe a través de Facebook, durant la qual també ha emfatitzat les aspiracons independentistes de la seva formació. Assegura que «el millor per Manresa és que Catalunya sigui independent». 

A parer d'Olivé, un dels valors que proposa Primàries Manresa "és que les persones recuperin el poder del poble". Ofereixen donar l'opció a la ciutadania de proposar i valorar les accions que es duguin a terme a l'Ajuntament, mitjançant aplicacions per telèfons mòbils per poder arribar a tothom.

El programa de la llista independentista es divideix en 4 àmbits: El «govern obert», la política que afecta a les persones, l'economia de prosperitat i l'habitabilitat. Un dels objectius és que la ciutat tingui més capacitat per atreure les persones: «Des de les 10 del matí fins les 10 de la nit s'ha d'aconseguir que hagi una proposta per retenir el turista».

La quarta revolució industrial gira al voltant de les noves tecnologies, assegura Olivé. «Manresa té capacitat per crear empreses tecnològiques i s'aconseguiria donar feina a molta joventut». També es donaria un requeriment humà per sobre del de les màquines ja que aquest tipus d'empreses demanen més personal que maquinaria.

Segons el candidat de Primàries Manresa , «la independència de Catalunya és beneficiosa per Manresa», ja que amb ella afirma que es reduiria la dependència de les empreses de l'IBEX 35 i es podria donar l'oportunitat a empreses locals dins de concursos legals.

Aquest divendres Regió7 clou la primera setmana d'entrevistes als candidats amb Carmelo Plaza de Podem a les 18 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook