El candidat de Podem Manresa, Carmelo Plaza ha afirmat en l'entrevista en directe de Regió7 que entre la seva formació i Manresa en Comú hi ha distàncies. «Vam mantenir conversacions amb els comuns i no es va poder arribar a cap acord». Plaza ha assegurat que la formació dels comuns a Manresa és en realitat ICV: «No deixarem que aquest partit s'apropi de de les nostres sigles».

El cap de llista de la formació morada de Manresa ha explicat els 5 eixos en els que girarà el seu programa: feminisme, treball, serveis socials, vivenda i sanitat. Assegura que cal cal convertir l'Ajuntament en una institució per a tots i «cristal·lina» , creant un departament on tots els ciutadans del municipi s'hi puguin adreçar i proposar idees que després es puguin dur a terme.

«Cal fer un pla de xoc perquè hi ha carències molt fortes en diversos edificis dels col·legis», assegura Plaza. En matèria d'educació ha incidit en la reestructuració d'alguns edificis públics i de la necessitat de que els infants tinguin 3 àpats diaris si les seves famílies no els hi poden donar.

Sobre el turisme a Manresa ha parlat del problema que hi ha amb les connexions: «No pot ser que un estudiant o qualsevol persona s'hagi de jugar la vida per venir a la ciutat», referint-se a la línia R4 de trens.

«L'ajuntament no té cap protocol per actuar en algunes emergències socials, tu pots veure un desnonament al carrer i després no hi ha cap edifici per acollir aquesta gent», afirma el manresà.

Dilluns vinent ens acompanyarà en aquestes entrevistes en directe, Felip González del Partit Socialista a les 18 h.