09 de desembre de 2008
09.12.2008

La Fira del Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada rep 240 sol·licituds d'espectacles, 21 més que en l'edició anterior

09.12.2008 | 21:00
Un moment de l´actuació ´No ploris, ximplet!´, emmarcada dins els espectacles de la 19a Fira del Teatre Infantil i Juvenil.

La 20a edició de La Mostra - Fira de teatre infantil i juvenil ha rebut la sol·licitud per participar de més de dos centenars de companyies procedents d'arreu de les terres de parla catalana, l'Estat i l'estranger, algunes de les quals hi han presentat més d'una proposta.

Concretament, s'han presentat 240 espectacles de gèneres molt diversos. Aquesta xifra suposa un augment de participació en comparació amb la darrera edició, en què van inscriure's 219 muntatges. En aquests moments, la direcció artística del certamen, encapçalada per Òscar Rodríguez, està seleccionant els grups que participaran a La Mostra 2009 i que s'anunciaran a finals de gener.

La Mostra és el mercat d'arts escèniques de les terres de parla catalana especialitzat en teatre infantil i juvenil. La Mostra està concebuda com un aparador de les produccions catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants i està adreçada a programadors i a públic en general.

La fira es durà a terme entre els dies 1 i 5 d'abril de 2009 i celebrarà el seu 20è aniversari.

La Mostra està organitzada per l'Institut Català d'Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i per l'Ajuntament d'Igualada. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Fundació Xarxa, l'Associació Rialles i l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.