Actuaran Núria Feliu amb l'arranjador Francesc Burrull interpretant 'Que ens vegem un dia...'; Maria del Mar Bonet cantarà 'Si te me'n vas'; Marina Rosell entonarà la mítica 'Gemma'; Lluís Llach amb Jordi Batiste interpretarà 'Fins que el silenci ve'; Víctor Manuel cantarà 'Layetana abajo', i Ana Belén, 'Clara', els dos acompanyats al teclat pel seu fill David San José.

També pujaran a l'escenari Joan Manuel Serrat, Moncho amb 'Terciopelo', Joan Isaac acompanyat de tres músics que van treballar amb Humet --Joan-Eloi Vila, Colomer i Josep Maria Francino-- i el grup Pegasus, que interpretaran diverses cançons d'Humet en versió instrumental. En solitari, Jaume Sisa farà una intervenció basada a la feina de Humet.

Dyango, recuperat de l'infart, interpretarà 'Que no soy yo' amb l'acompanyament de Joan Albert Amargós al piano, i Vila i Enric Colomer tocaran 'Sólo soy un ser humano'. Quico Pi de la Serra i Guillermina Motta finalment no podran participar-hi per assumptes personals.

A l'acte, presentat pel periodista Xavier Grasset, també intervindran el pianista Lucky Guri, l'actriu Amparo Moreno, els periodistes Antoni Bassas, Enric Frigol i Jordi Garcia-Soler, els actors Arnau Vilardebó i Carme Sansa i el comunicador Pedro Ruiz.

El concert és una idea de Marina Rosell, amb el suport de Lluís Marrasé i Agustí Humet, coordinador de l'acte i que va ser mànager del cantant.

La iniciativa ha estat possible també pel suport de la Diputació de Barcelona, la Conselleria de Cultura de la Generalitat --inclosa la implicació del conseller, Joan Manuel Tresserras-- i els ajuntaments de Barcelona --on resideix Humet-- i de Terrassa --on es va criar l'autor valencià--.

En principi s'havia de fer al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), però les entrades es van vendre en pocs minuts i l'organització va decidir traslladar l'acte a la sala annexa del Palau Sant Jordi, amb capacitat per a 2.000 persones.

El Canal 33 de Televisió de Catalunya retransmetrà en directe el concert des de les 21.30 hores, amb els comentaris de Jordi Puntí.