24 de desembre de 2008
24.12.2008
nou film

Nicole Kidman parla en català a la seva última pel·lícula 'Austràlia'

22.12.2008 | 21:08

'Austràlia', el nou film de Nicole Kidman i Hugh Jackman, també es podrà veure en català. La pel·lícula conta la història d'una aristòcrata anglesa, interpretada per Nicole Kidman, que viatja al remot continent australià per fer-se càrrec d'una finca amb el seu marit. Allà coneix al tosc Drover, encarnat per Hugh Jackman, amb qui intentarà salvar la terra que acaba d'heretar.

Junts s'embarquen en una odissea que els portarà des dels centenars de milles del paisatge més feréstec fins a la ciutat de Darwin, on es trobaran immersos en el bombardeig de les forces japoneses que acabaven d'atacar Pearl Harbor.

La pel·lícula es podrà veure a les sales Cinesa Heron City, Palau Balañá, Lauren Gràcia, Cinemes Nàpols (Barcelona); Catalunya (Berga); Albéniz, Oscar (Girona); Oscar el Nord (Granollers); JCA Alpicat (Lleida); Atlàntida (Manresa); Imperial (Sabadell); Oscar (Tarragona); Vigatà (Vic). Aquesta estrena compta amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística per tal de promoure i facilitar la presència del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.