De les 250 entrades venudes a taquilla, el 20% es destinarà a l´ONG Inshuti, és a dir, uns 500 euros. Aquesta organització treballa en l´acollida i educació de nens de Kigoma (Tanzània) que viuen al carrer. També es destinaran a l´ONG una bona part dels diners recaptats en la venda de samarretes. Tots els que van anar al concert van tenir, amb l´entrada, sopar i un CD del festival.

Tot i que la nit havia de començar amb una batucada pels carrers del poble, la pluja va frustrar els plans i va fer endarrerir l´inici del festival. Una performance va donar el tret de sortida i va donar pas a l´actuació del primer grup, Men of Russia, el nou grup del cantant de Plouen Catximbes, que també inclou Marc Torregrosa, de Boogie Dreams, i Kevin Urbaneja, de Tupolev. El següent grup d´actuar va ser Bye Bye Pedro, amb un estil punk rock.

Després hi va haver botifarrada per a tothom. La pluja va estar a punt de frustrar també el sopar, però finalment, i gràcies al bar El Celler, es van poder cuinar les botifarres. Amb l´estómac ple es va reprendre el festival, amb l´actuació d´Efedefunk, amb un funky interior i negre. Va agafar el relleu el grup indie White Trousers 4 The Summer. Després va ser el torn del grup manresà Rapapolvo, amb el seu hip-hop reivindicatiu. Després va pujar a l´escenari Dept, que va oferir cançons del disc que sortirà aviat, amb propostes sonores sorprenents. Van tancar la nit els Boogie Dreams, amb una fusió de punk i música electrònica.