Mentre l´atenció del públic infantil sembla, afortunadament, concentrada en produccions tan rodones com Up, que fa dues setmanes que és al capdamunt de les llistes de recaptació, a la cartellera també arriben films com Pequeños invasores.

Males crítiques i un desinterès total dels espectadors han caracteritzat el pas pels Estats Units d´aquest film que arriba al nostre estat amb una gran campanya de publicitat al darrere. Barrejant imatge real amb animació digital, el film ens planteja una història en què una família referma els seus lligams quan s´enfronta a una invasió extraterrestre. Els fills dels Pearson han descobert que uns alienígenes s´han refugiat a les golfes i que pretenen conquerir el planeta. Però els estris que fan servir per controlar les ments dels adults no serveixen per als nens, que han d´empescar-se-les per fer-los fora de casa seva i de la galàxia.

John Schultz dirigeix el film després d´haver-se encarregat de comèdies adolescents ben discretes com La chica de al lado, Una pandilla de altura i Honeymooners. El repartiment de la pel·lícula està farcir d´intèrprets ben joves com Ashley Tisdale, de la nissaga High School Musical, Kevin Nealon (Papá canguro), Robert Hoffman (Street dance) i, entre d´altres, Malese Jow (Bratz).