La cantant nord-americana Beyoncé ha arrasat a Berlín als premis MTV Europe Music Awards 2009, en els que va guanyar tres premis i va deixar sense guardó a la colombiana Shakira, amb qui competia en dues categories.

Beyoncé ha superat també a una altra diva de la música, Lady Gaga, que malgrat les seves cinc nominacions, només va poder alçar-se amb el premi a Artista Revelació, atès que els premis a millor artista femenina, millor vídeo i millor cançó van recaure en l´exintegrant de les Destiny's Child.

AL recollir el seu guardó a la millor artista femenina, Beyoncé ha dedicat el premi a les seves companyes de nominació -Kate Perry, Lleona Lewis, Shakira i Lady Gaga- i especialment a la colombiana.

"T'adoro. Gràcies per inspirar-me. Ets meravellosa", li va dir Beyoncé a Shakira, amb qui ja va treballar en el tema "Beautiful Liar".

Després de guanyar en la categoria de millor cançó per "Halo" i en la de millor vídeo per "Single Ladies", la cantant ha dedicat aquest últim premi al seu marit, el productor i rapero Jay-Z, a qui ha agraït que li "posés un anell al dit" en al•lusió a la lletra del tema guanyador.

El rapero Eminem, que ha agraït el seu premi a través d´un missatge de vídeo, es va imposar a la categoria de millor artista masculí a rivals com Robbie Williams, Mika, Kanye West i Jay-Z, qui, per la seva banda, va obtenir el premi al millor artista urbà.