La recerca d'una antiga daga egípcia portarà Jesús Bonilla, Antonio Resines i Antonio Molero a viatjar fins al cor de Rússia en la comèdia 'La daga de Rasputín', que aquest divendres arriba a la gran pantalla. També s'estrena 'El amor y otras drogas', una comèdia romàntica en què els joves i independents Jamie i Maggie trobaran la seva ànima bessona. En un gènere diferent, el drama, arriba als cinemes 'De dioses y hombres', en què el director Xavier Beauvois explica la història de vuit monjos cistercencs que viuen en un monestir de les muntanyes del Magrib integrats en una població musulmana. Finalment, s'estrena el documental 'La Danza', de Frederick Wiseman, sobre el Ballet de l'Òpera de Paris.

César, Atila i Napoleó posseïren, en algun moment, la daga, una joia llegendària de l'antic Egipte. Després de la mort del seu últim amo, el monjo rus Rasputín, se'n perd la pista. Ningú és capaç de tornar-la a trobar fins que Jacinto, un intern d'una presó espanyola, és identificat per la màfia russa com a portador d'una anomalia genètica relacionada amb la daga. Aquesta comèdia d'aventures plega de fugues i persecucions és 'La daga de Rasputín', protagonitzada pels actors Jesús Bonilla, Antonio Resines i Antonio Molero.

El Jamie és un jove atractiu i faldiller. Posseeix un infal·lible encant tant amb les dones com amb el món de les ventes farmacèutiques en el que treballa. La Maggie és una jove d'esperit lliure i independent. No deixa que res ni ningú s'interposi en el seu camí. Però trobaran l'un en l'altre la seva ànima bessona. Aquesta és la història de 'El amor y otras drogas', una comèdia romàntica que arriba dels Estats Units amb Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway.

En un gènere totalment diferent, el del drama, arriba des de França 'De dioses y hombres', de Xavier Beauvois. Ambientada en un monestir de les muntanyes del Magrib als anys 90, vuit monjos cistercencs viuen integrats en una població musulmana, amb la que treballen i participen de les seves celebracions. L'inesperat assassinat d'un grup de treballadors estrangers, farà que alguns monjos vulguin abandonar el monestir, malgrat l'oferiment de protecció de l'exèrcit. La visita del grup armat al monestir enutja l'exèrcit. Els monjos, però, es mantindran ferms al seu lloc.

Finalment, s'estrena la producció també francesa 'La Danza', un documental de Frederick Wiseman sobre el Ballet de l'Òpera de Paris, una de les millors companyies de ballet del món. Inesgotables hores de treball, retraten l'excel·lència de la companyia i la seva recerca en la perfecció tècnica i la precisió del moviment.