De la mateixa manera que els Oscars tenen el seu contrapunt en els Razzies, un any més arriben els Premis YoGa per a premiar més no encertat de la collita 2010 al món del cinema, destacant el guardó 'Putty Woman' a la pitjor pel•lícula espanyola de l'any per a 'Didi Hollwood'.

Fernando León de Aranoa ha estat reconegut com Pitjor director per 'Amador', mentre que Mario Casas s'ha alçat amb el premi 'Que es morin els lletjos' com a pitjor actor. El guardó 'La Teta i la Trompeta', destinat a la pitjor actriu espanyola de l'any, se l'emporten, ex aequo, Elsa Pataky i Carolina Bang.

El col•lectiu Catacric (Catalans Critics), reunit en la passada nit de l'1 al 2 de febrer en un cèntric restaurant de Barcelona, ha decidit atorgar els 22 anti-premis YoGa a "el pitjor de la producció cinematogràfica" del passat any 2010.

Segons expliquen, en les seves deliberacions, un "jurat anònim i mutant com cada any des de fa 22 hiverns", ha tingut en compte les apreciacions, comentaris i suggeriments dels lectors de la seva web (www.catacric.org). "També hem acceptat la gentil petició de Carolina Bang de fa uns dies: ha estat inclosa en la llista d'aquesta temporada i queda nomenada padrina per al proper any", afirmen.

El cinema estranger també té cabuda en aquests anti-premis, que han elegit ´Come, reza, ama´ (Ryan Murphy) com la pitjor pel•lícula internacional. El dubtós honor de ser el pitjor director se l'emporta Florian Henckel per 'The Tourist'.