12 de juny de 2012
12.06.2012

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | SANT JOAN DE VILATORRADA


Matt Elliott actua a Manresa en la gira de presentació del disc "The Broken Man"

El músic de Bristol ofereix avui un concert a El Vermell en la festa prèvia del Konventpuntzero S'exposaran obres de Martí Teixidor i Carmen Mateos

12.06.2012 | 02:00

Matt Elliott, un dels músics més reputats de Bristol, aterra avui a El Vermell de Manresa per presentar el seu darrer disc, The broken man. Elliott s'estrena a la capital del Bages amb un concert inclòs en la seva gira per l'estat i Portugal, que va obrir el 27 de maig a Vitòria i acabarà el 14 de juny a Granada. El músic actuarà avui en la festa de presentació de la setena edició de Konventpuntzero, que se celebrarà a Cal Rosal els dies 23, 24 i 25 de juny. En la presentació hi col·labora l'entitat Raons de Pes i servirà, també, per mostrar algunes de les grans obres pictòriques dels homenatjats al Konvent'2012, Martí Teixidor i Carmen Mateos, fins ara inèdites al nostre país. El concert començarà a les 9 del vespre i el preu de l'entrada són 7 euros.
Elliott va iniciar la seva carrera musical col·laborant en diferents grups de culte britànics com Flying Saucer Attack, Movietone i Amp. El 1996 inicia la seva trajectòria com a The Third Eye Foundation i el seu primer disc, Semtex, el converteix en referent de l'escena drum'n'bass d'Anglaterra, amb un estil proper al de My Bloody Valentine. A Semtex li seguiran tres treballs més, fins que el 2003 Matt Elliot obre una nova etapa batejat amb el seu propi nom i amb el disc The Mess We Made. Un canvi radical per una aposta minimalista que prescindeix de la tecnologia que havia conreat amb The Third Eye Foundation -projecte que va reprendre el 2010. Elliott signa la coneguda trilogia Drinking songs (2005), Failing songs (2006) i Howling songs (2008) i aquest 2012, i després de la seva intensa actuació al Tanned Tin, el músic britànic publica The Broken Man (Acuarela). El disc, mesclat per Yann Tiersen, es la seva obra més fosca i amarga (ell mateix es reconeix com un tipus amarg). Folk atmosfèric, eufòric i molt emocional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.