La productora Isona Passola va ser escollida ahir nova presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català. Encapçala la nova junta directiva dels propers quatre anys. Els 360 socis amb dret a vot podien escollir entre les candidatures de Passola i del productor Joan Rediu. La productora de Pa negre, que succeix Joel Joan, liderava la candidatura La Promoció del Talent, amb 3 membres de la junta sortint.

L'actriu i cantant Lloll Bertran oferirà avui (18 h) al Kursaal de Manresa Versos i cançons... i altres diversions. Estarà acompanyada al piano per Isaac Fonoll i també tindrà la col·laboració de Celdoni Fonoll i alguns dels seus personatges. L'obra s'inclou en el cicle per a gent gran: entrades a 6 euros per persones de més de 65 anys.

La formació Guillemí Piano trio, que integren tres músics manresans, ofereix avui (20 h) un recital amb peces de Haydn i Txaikovski a l'auditori del Conservatori de Música que s'emmarca en el tercer cicle de Concerts de Professors i Exalumnes. Josep Lluís Pérez (piano), Mariona Tuset (violoncel) i Alfred Cots (violí) formen el trio.