El santuari del Miracle (Riner, Solsonès), l'església parroquial de Moià (Bages) i el castell de Claramunt (Anoia) seran demà, diu-menge, tres dels vuit escenaris on un miler i mig de nens i nenes s'aplegaran per participar en la 46a edició de la Trobada del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. Els diversos aplecs compartiran horari d'inici (12.45 h) i un repertori format per poesia catalana musicada i l'estrena de les harmonitzacions de cançons tradicionals catalanes i danses cantades amb acompanyament instrumental arranjades per Carles Belda, Lluís Giménez, Marcel Casellas, Carol Durán i Núria López.

El concert de Moià, d'accés lliure per al públic com els altres, tindrà la participació de les corals El Joncar Petit i Sant Medir (Barcelona), Els Pinetons (Ripollet), L'Espiga (Badia del Vallès) i A Tempo (Sabadell). El programa previst és format per les tradicionals catalanes La Bolangera i Pastora la galana, Ametller (Maragall / Ollé i Sabaté), El cor del cavaller (Desclot / Vila Casañas), Collarets de llum (Carrasco / Martí i Pol), Sonet (cançó sorpresa) (Foix / Maideu), Shalom to you, my friend (Naplan) i Oye! (Papoulis).

Les corals Xerinola i Nou Horitzó (Sant Vicenç de Castellet) i Petits Rossinyols (Sant Salvador de Guardiola) participaran en la trobada del santuari del Miracle juntament amb els grups El Molinet (Molins de Rei), Cor de Músic i Ventijol (Castelldefels), L'Esquellerinc (Barcelona) i el cor de l'Escola Municipal de Música d'Esplugues. Els mitjans cantaran La tempesta (Polonio / Raspall) i les tradicionals catalanes Pastora Galana, La jotada del Maginet, El ball dels aranyons, El pastoret i Ball de sant Ferriol. Els grans interpretaran Violes Desembrals (Mozart / Carner), Cançó de pluja (Tarridas / Sagarra), La Jungfrau (Kern / Mestres) i El paper en blanc (Boix / Raspall). Tot plegats entonaran L'ametlla (Ollé i Sabaté / Maragall) i La Bolangera.

La Gatzara d'Igualada és una de les corals de la convocatòria del castell de Claramunt, que compartirà amb la coral infantil Rierol (Sant Jaume dels Domenys), El Petit Estel (el Vendrell), Rossinyols (Llorenç del Penedès), Llebeig (Calafell), El Petit Vailet (la Múnia), L'Espinguet (Vilafranca del Penedès) i La coral infantil de Lavern. El repertori dels mitjans estarà integrat per les peces Ball rodó de la bicicleta (Desclot / Miralpeix) i les tradicionals catalanes El gat, Pastora galana i Ball de sant Ferriol. Els grans cantaran Shalom to you my friend (Naplan), Collarets de llum (Carrasco / Martí i Pol), Ous ferrats (Martí i Pol / Lluch), Sonet (cançó sorpresa) (Foix / Maideu). i La jotada de Maginet. Uns i altres junts cantaran L'ametller i La Bolangera. També hi haurà l'Esbart Dansaire de Calafell.

Les altres seus de la trobada són els monestirs de Santes Creus i Sant Pere de Casserres, la Seu Vella de Lleida, el Jardins de Cal Llibreter de Teià i el Saló del Tinell de Barcelona.