El manresà Carles Algué figura com a ajudant de direcció en l'espectacle Orgia, que el trio musical i actoral The Mamzelles interpreta a l'Espai Lliure del Teatre Lliure de Barcelona, cada dia fins al 29 de setembre excepte els dilluns. El muntatge s'inclou en el cicle Aixopluc, creat per donar una oportunitat a joves creadors.

Paula Màlia, Bàrbara Mestanza i Paula Ribó són les tres protagonistes de l'Orgia teatral que dirigeix Àlex Mañas. L'obra presenta tres amigues que acudeixen a una festa sexual per intentar que una d'elles pugui afrontar el trencament de la seva relació i superar el mal moment. Un cop a la casa on s'ha de celebrar l'orgia, les noies comencen a parlar dins del lavabo i expressen pors i anhels amb total llibertat. D'aquesta manera, i a expenses que puguin o no sumar-se al frenesí sexual previst, les tres noies despullen els sentiments que tenen en el seu interior.

The Mamzelles combina les actuacions musicals i el teatre. Després de My Sweet Country i The Experiment, el grup torna als escenaris amb una proposta suggerent que té Algué com a ajudant de direcció i responsable de les traduccions d'algunes peces de l'espectacle. Les funcions tindran lloc de dimarts a divendres, a les 21 h; els dissabtes, a les 21.30 h; i els diumenges, a les 18.30 h.