D'una banda, una pintura "sòbria, concisa i contundent", en blanc i negre, i amb el bust de Crist com a protagonista, un eccehomo amb una corona d'espines d'on ragen gotes de sang, que esdevenen llàgrimes. És l'essència del cartell de la temporada 2014 de la Passió d'Olesa de Montserrat, obra del reconegut artista Perico Pastor.

D'una altra banda, una fotografia "molt simple, que pren el colom blanc com a imatge simbòlica, i que vol ser molt optimista però alhora amb moltes lectures". L'elecció de la imatge del colom en el cartell de la Passió d'Esparreguera per part del dissenyador Olivier Grau no és casual, ja que l'ocell és un punt diferencial de l'espectacle esparreguerí, ja que apareix en la darrera escena del bloc del matí.

La presentació dels cartells és el punt d'arrencada de les temporades del drama sacre a les dues poblacions del Baix Llobregat Nord. En l'acte realitzat a Esparreguera, es va anunciar que Grau, que continuarà col·laborant amb la Passió, tanca un cicle de deu anys com a dissenyador del cartell.