El fins ara segon director de l'Escolania de Montserrat, Llorenç Castelló, rellevarà Bernat Vivancos com a director musical del cor. Vivancos ha estat el director del cor els darrers set cursos i el mes de juny de 2014 deixarà el càrrec, tal com va anunciar fa quatre als seus responsables, per dedicar-se més a fons a la composició. Ha estat ell mateix qui ha proposat el nom de Castelló com a successor en el seu càrrec, ja que creu que "és un coneixedor sòlid de la realitat actual de l'Escolania i amb ell Montserrat assegura la continuïtat del projecte musical". Format en direcció coral i amb experiència en la direcció de cors, Castelló ha estat el màxim col·laborador de Vivancos en els darrers anys.

Bernat Vivancos ha estat el director del cor els darrers set cursos i el mes de juny deixarà el càrrec per poder-se dedicar més a fons a la composició, "una vocació que necessita temps i calma, i també continuar amb més dedicació la meva docència com a professor de Composició i Orquestració a l'ESMUC", ha assegurat. Vivancos ha viscut aquests anys en la direcció musical de l'Escolania "com un acte de justícia: intentar tornar a Montserrat allò que em van oferir de nen a l'Escolania, el millor regal que m'han fet mai".

Llorenç Castelló (Barcelona, 1976) té el títol superior de llenguatge musical i els estudis de composició i piano, realitzats al Conservatori Superior de Música del Liceu. És professor del Departament de Didàctica de la Música a la Universitat Autònoma de Barcelona i a l'Escolania de Montserrat, de la qual n'és també segon director, i director de la Capella de Música de Montserrat, el cor d'homes que acompanya habitualment l'Escolania.