L'Estival de Jazz ha tancat quatre dies d'activitats al voltant d'aquest corrent musical amb el pícnic jazz al parc de Vallbona que, com l'any passat, s'ha convertit en l'acte més concorregut de l'esdeveniment. Paelles per dinar, piscines per als més menuts i un escenari on durant nou hores es va poder escoltar el dixie dels Dr. Jazz Friends, la Big Band de l'Escola de Música d'Igualada, els músics de l'Escola LAM i els de l'escola Red Music o la Big band de l'Escola Akords. Una immensa varietat del jazz i de música moderna que es gesta a les escoles d'Igualada.

La Gramophone All Stars Big Band, amb el seu ritme jamaicà, va ser el cap de cartell encarregat de cloure la jornada. La banda liderada musicalment pel saxofonista Genís Bou, i a l'escenari per la veu de Judit Neddermann, va portar el repertori del que serà el seu quart treball. Tot i el vent, la formació va fer gaudir i ballar.

L'Estival ja havia arriscat donant Carta Blanca al guitarrista Dani Comas i enllaçant música i literatura amb Jazz i Cortázar. 50 anys de Rayuela. La perla ha estat l'espectacle que uneix la cantant Sílvia Pérez Cruz i el pianista gadità Javier Galiana.