L'Hora del Pati, el cicle d'activitats culturals d'estiu organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, torna per dotzè any consecutiu al pati de la Casa Lluvià amb una proposta de tallers per a infants a la tarda i música i espectacles a la nit, que es desenvoluparà durant quatre dijous d'aquest mes de juliol.

La iniciativa arrencarà demà (19 h) amb una tarda a càrrec de la Ludoterra i del CAE, que amb jocs de taula i construcció proposen una estona per compartir entre petits i grans. Més tard, cap a les 9 , es farà un tast de cerveses musical, a càrrec de La Panxa del Bou, amb cerveses Bou, i DJ Danilsan.

El dijous 10 de juliol es farà un taller de maquetes, amb les arquitectes Anna i Roser Ollé. Més tard serà el torn de la música de jazz i moderna amb Geojarz, un duet jove format per Berta Sala (veu) i Àlex Rodríguez (guitarra).

La papiroflèxia serà la protagonista de la tarda del dijous 17 de juliol. El taller anirà a càrrec de Jordi Adell. A les 10 del vespre, la proposta musical l'aportarà el grup manresà Faust, integrat per Laura Casals (violí), Pere Tió (piano), Aleix Badia (guitarra elèctrica) i Pol Ribera (veu i guitarra).

Finalment, el 24 de juliol, es farà un taller de circ a càrrec de l'associació de circ La Crica. I el cicle es tancarà amb més circ al vespre, en aquest cas amb l'espectacle Vals, de Moi Jordana. Es tracta d'una proposta dirigida al públic infantil i familiar.

A més, de dimecres a dissabte i fins al 19 de juliol, a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià, es podran visitar obres de Ramon Jounou i Jaume Casacuberta, premiats amb accèssits en el 83è Concurs d'Artistes Manresans.

Les activitats són gratuïtes, excepte el tast de cerveses (10 euros). Per als tallers, cal inscripció al 93 875 18 00 o a manresa@coac.cat.