H

arry Potter ha tornat. A la xarxa i en una narració de 1.500 paraules. El mag més mediàtic i popular està a punt de complir 34 anys, ja llueix "alguns cabells blancs però porta les seves característiques ulleres rodones". Set anys després de Harry Potter i les relíquies de la mort, el setè i darrer lliurament de la saga, la seva autora, J. K. Rowling, amagada darrere del personatge de la periodista Rita Skeeter (la periodista del fictici El Profeta), ha tornat a reunir Harry, Ron Weasley i Hermione Granger en les finals del Campionat Mundial de Quidditch.

Com si es tractés d'una crònica a peu de pista, titulada L'exèrcit de Dumbledore es reuneix en la final del Mundial de Quidditch,i parodiant els tabloides anglesos, Rowling/Skeeter descriu en un text publicat a la web pottermore.com, lloc on els fanàtics del mag es troben, el retrobament d'aquest trio de mags, pares de família. La crònica explica l'arribada de Harry Potter i la seva dona Ginny, amb els seus fills, i del matrimoni format per Ron Weasley i Hermione Granger a la zona VIP de l'estadi. Una sorpresa per als assistents al partit i, ahir, també, a les xarses socials.

El web de Rowling publica les cròniques dels partits de quidditch d'aquest mundial fictici que poden llegir únicament els usuaris registrats. Les narra, habitualment, Ginny Potter. Però, fins ahir, mai no havien aparegut Harry i els seus amics. Rowling anunciava ahir en aquesta web que l'11 de juliol continuarà informant sobre la final d'aquest Campionat Mundial de Quidditch, un Brasil-Bielorússia que serà narrat per Ginevra Ginny Potter, esposa de Harry, com informa pottermore.com.

Sobre Hermione Granger, casada amb el pèl-roig Ron Weasley i mare de dos fills, l'alter ego de Rowling la descriu com la "femme fatal" del grup que, després d'un "meteòric ascens" a la vicepresidència del "departament de Seguretat Màgica", ara vol conver-tir-se en la "ministra" de la institució.

L'escriptora britànica J.K. Rowling (Yate, 1965) va publicar set llibres amb les aventures de Potter des del 1997 fins al 2007 i aquest nou text és una narració de gran valor per als fans del mag de les ulleres rodones.