Joves de Capellades posen en marxa el II Festival RumbKP per dinamitzar l´economia local i la vida cultural del municipi. L´esdeveniment es durà a terme del 10 de setembre i compta amb un cartell format per Bongo Botrako, Oques Grasses, Terratombats i DJ OGT.

Una dotzena de joves emprenedors de Capellades van engegar l´any passat aquest certamen anual amb l´objectiu de dinamitzar l´economia i la vida cultural de Capellades. El cartell d´enguany està format per quatre de les bandes punteres de rumba del país. Així doncs, el dia 10 de setembre actuaran a L´Esplanada de Capellades Bongo Botrako dins la seva gira We Want Tour 2014, Oques Grasses que enguany estan presentant el seu segon treball Digue-n´hi com vulguis, els anoiencs Terratombats, un dels màxims exponents de la rumba catalana del país, i el DJ OGT.

La primera edició del RumbKP va esdevenir una festa major de la rumba catalana a Capellades i va congregar a gairebé un miler de persones, superant les expectatives de la pròpia organització i esdevenint, així un èxit.

Amb l´objectiu de dinamitzar l´economia local, el RumbKP també compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i dels locals de restauració del municipi i el festival es farà en el marc de la nit de la Botiga al Carrer del municipi. Per la seva banda, els bars i restaurants del municipi s´afegeixen al festival amb la creació d´uns menús especials RumbKP a preus econòmics.