La companyia Parking Shakespeare, liderada pel manresà Pep Garcia-Pascual, representarà des de demà i fins al 3 d'agost Molt soroll per res. Ja és la sisena comèdia de William Shakespeare (Stratford on Avon, 1564-1616) que ofereixen a l'Espiral dels Til·lers del parc de l'Estació del Nord de Barcelona, un escenari on el públic té una perspectiva dels actors de 360º i accés lliure i gratuït.

En aquesta ocasió, Parking Shakespeare ha encarregat la direcció de l'obra al barceloní Israel Solà, director de la Companyia La Calòrica i guanyador en el darrer premi Quim Masó de teatre. De Molt soroll per res, Solà n'ha fet una adaptació condensada (uns 75 minuts de durada) centrant-se en la història "que parla de l'amor i de com es poden arribar a complicar les relacions de parella. Són dues parelles: una d'escèptics i sarcàstics i una altra de més convencionals o romàntics, que és la que hem contemporanitzat més".

Garcia-Pascual destaca que el director ha donat a la comèdia "una ambientació molt mediterrània, de festa, sol, alegria...". I Solà, al seu torn, apunta que l'Espiral dels Til·lers es transforma en el jardí d'una casa de Messina en el qual transcorre tota l'acció. "Els espectadors estan dins de la festa, amb els actors que els vénen per darrera, en alguns casos. És una forma de fer l'obra terrenal, per fer del vers més proper", diu.

En aquesta versió, el soroll és important. Per subratllar la pulsió sexual o dramàtica de la història, el recurs que s'ha utilitzat és la música, amb molta presència de la percussió. Hi ha ritmes caribenys, balcànics, rumbes...