El nom de Xarim Aresté l'associem al d'artistes com Gerard Quintana o Sanjosex. Però el guitarrista i cantautor de Flix, líder dels desapareguts Very Pomelo, té també les seves pròpies aventures musicals. Un dels darrers projectes, el trio Xarim Aresté i la Massa Coral de Sant Marrà, aterra avui al Voilà! de Manresa. En aquesta ocasió, l'artista està acompanyat de Sergi Carós (baix i veus) i Ermen Mayol (bateria i veus). Els tres artistes han coincidit en el disc i la gira Tothom ho sap al costat de Gerard Quintana. La bona sintonia i complicitat entre els tres els ha portat a compartir escenari en un projecte que interpreta cançons que el guitarrista ha fet en solitari.

Xarim Aresté, que compagina aquests concerts amb la gira de Tothom ho sap i amb la presentació del disc de Sanjosex, els veu "com un divertiment aprofitant els dies que no tenim concert amb la banda". Diu que li "feia gràcia fer una música més experimental i en petit format", i que la nova formació "és com un resum de la meva carrera".

El trio parteix de les cançons i les porta cap a mons tan diversos com el pop, el swing, el blues, el funk o la cançó tradicional africana. Reconeix que és "un projecte arriscat on busquem el conflicte per veure com el podem resoldre".

El trio li permet posar de llarg algunes noves cançons que posteriorment vol plasmar en un nou disc. "Sóc molt impulsiu i constantment estic component. Normalment gravo els temes sense que hagin tingut un rodatge, però ara podré veure com sonen i quina resposta tenen. La meva idea és poder fer un disc coral, però encara no sé si gravat en directe o en un estudi".

Aresté veu els seus company de viatge, Carós i Mayol, "com una cobla en si mateixos", d'aquí el nom del grup en el qual, assegura, també hi té molt a veure Gerard Quintana. Segons Aresté, "la idea del marrà és del Gerard, ja que un marrà és el mascle de la cabra". El trio és, assegura, "com un homenatge al Gerard, que és qui ens ha ajuntat".