19 de juliol de 2014
19.07.2014

Una quinzena més per al nou semestre

La propera temporada el Kursaal portarà noms com Faemino y Cansado, Juan Echanove i María Galiana, i muntatges com "Germans de sang", "Llibert" i "Pulmons", en els EntreTocs

19.07.2014 | 00:00

Teatre. De text, musical i d'humor. Del primer, Llibert, un èxit de l'escena independent amb la bagenca Tàtels Pérez, que l'equip de l'obra va decidir no prorrogar a Barcelona el passat abril per la precarietat laboral (en un any i mig, les actrius només van cobrar 1.400 euros); del segon, Germans de sang, de Willy Russel, que tornarà a la capital del Bages gairebé vint anys després que se'n representés la primera versió (es va poder veure al Conservatori en el cicle teatral Teló, organitzat per l'Agrupació Cultural del Bages); i del tercer, Faemino y Cansado, que també tornen al Kursaal (per tercera vegada), amb el seu nou xou ¡Cómo en casa, ni hablar!.
Són tres de la quinzena de muntatges que passaran pel Kursaal de setembre a gener. Són els EntreTocs, muntatges que no formen part dels abonaments del tradicional Toc de Teatre i del Toc de Prop (Sala Petita), una de les novetats per a la tardor. Entre aquestes propostes, totes amb una única representació, també s'inclouen Bits d'El Tricicle i La gran ilusión, del Mago Pop, les úniques amb més funcions (4 del trio i 2 del mag). Les entrades d'aquests espectacles ja són a la venda i les de la resta d'EntreTocs es podran adquirir a partir del 27 d'agost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.