El festival El més petit de tots, creat a Sabadell per LaSala Mi- guel Hernández, arriba aquest any a la seva desena edició, i ho fa creixent una mica més: s'escamparà per 10 teatres, de 10 ciutats, per celebrar els 10 anys. Als vuit teatres que van participar en l'anterior edició, entre els quals hi ha el Teatre de l'Aurora d'Igualada, s'hi afegeixen aquest any els Teatres de Tarragona i el Teatre-Auditori de Granollers.

El festival, que se celebrarà del 8 al 23 de novembre, és una mostra d'espectacles i experiències pensades per als més petits; pels que tenen menys de 5 anys. Són propostes que es programen en locals petits i on caben tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l'audiovisual, el joc...

Més internacional

Des dels seus inicis, el festival ha tingut una clara vocació internacional i en aquesta edició hi haurà encara més participació de companyies estrangeres. S'hi podran veure espectacles del Quebec, França, Holanda, Brasil, Alemanya, Itàlia, així com espectacles del País Basc i Catalunya.

A més, el darrer cap de setmana del festival el Mercat de les Flors de Barcelona acollirà la festa de cloenda i de celebració del desè aniversari. El festival també produirà un espectacle de creació pròpia, Little Night, que serà per als infants una experiència audiovisual interactiva.