30 de juliol de 2014
30.07.2014

Berga recupera el cinema amb un cicle a la fresca

L'Ateneu Columna Terra
i Llibertat organitza projeccions durant quatre divendres del mes d'agost

30.07.2014 | 00:00

Després del tancament del cine Catalunya, el mes de juny de l'any passat, la ciutat de Berga recuperarà les projeccions a partir d'aquest divendres amb un cicle de cinema a la fresca. La iniciativa és de l'Ateneu Columna Terra i Llibertat, que ha programat, durant quatre divendres del mes d'agost, la projecció de quatre pel·lícules al carrer del Balç.
Sota el títol Un agost de cine!, el cicle s'estrena aquest mateix divendres, a les 10 del vespre, amb el film El séptimo continente (1989), del director i guionista austríac Michael Haneke. Un drama basat en fets reals sobre una família burgesa que decideix desprendre's de tots els seus béns i viure segons una concepció espiritual del món. Per a divendres de la setmana vinent, hi ha prevista la projecció del documental Que no vivamos como esclavos (2013), del director Yanis Youlountas. Es tracta d'un llargmetratge autofinançat que repassa els esdeveniments en l'àmbit de l'autogestió llibertària en mig de la crisi a Grècia. El divendres 22 d'agost es podrà veure la comèdia negra francesa sobre les treballadores d'una fàbrica acomiadades, Louise-Michel (2008), una cinta escrita y dirigida per Gustave de Kervern i Benoît Delépine. El cicle de cinema a la fresca de Berga acabarà el divendres dia 29 amb el film d'animació i aventures The lego movie (2014). Dirigida per Philip Lord explica la història de Emmet, una figura de Lego.
Totes les projeccions del cicle Un agost de cine! es faran a les 10 del vespre a l'Ateneu Columna Terra i Llibertat del carrer del Balç de Berga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.