Trobada musical i social d'altura, el tradicional concert estiuenc que promou el cardiòleg Valentí Fuster a Cardona tindrà avui com a protagonista la cantautora indie Russian Red, que presentarà el seu últim disc, Agent Cooper, a la col·legiata de Sant Vicenç de Cardona. La madrilenya, un canvi radical de registre musical en la història d'aquests recitals, agafa el relleu de l'igualadí Jordi Savall. Actua a Cardona la mateixa setmana que ha tret un EP nou i ha publicat el disc a Anglaterra.

La tradicional cita d'aquesta nit reunirà més de 400 persones de l'àmbit polític, econòmic i social. Enguany, entre els assistents hi haurà el President de la Generalitat, Artur Mas, el conseller d'Interior, Felip Puig, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, amb membres del patronat de la fundació com el mateix Fuster, Josep Oliu, Sol Daurella, Javier Solana i Carles Vilarrubí.

Tot i que fa més de 20 anys que Fuster promou un concert a la seva vila adoptiva, és des de fa cinc anys que s'organitza impulsat per la Fundació SHE, que ell mateix presideix. El concert, que per primer cop té la col·laboració del Banc Sabadell, s'emmarca en la Jornada SHE, que promou els hàbits saludables per reduir els riscos cardiovasculars.