Després del primer tràiler, que ja és el més vist de l'any, el fenomen 50 ombres de Grey segueix preparant el seu desembarcament als cinemes. La pel·lícula ha llançat una app que permet als i les fans treballar per a l'empresa de Christian Grey com a becari i rebre missatges i fins i tot regals de l'atractiu multimilionari.

Grey Enterprises Holdings Inc és el nom de l'empresa que a la seva pàgina web es defineix com la firma "líder global en tecnologies de la comunicació, economia sostenible i solucions per a la pròxima generació". En resum, la llar dels que "s'apassionen pel canvi en benefici del bé comú".

"En Grey Enterprises Holdings creiem fermament que les persones són fonamentals per a l'èxit. És per això que no només invertim en el futur del nostre planeta, sinó també en el futur dels nostres empleats. Vostè podria ser un d'ells". Així ofereix l'empresa de Christian entrar en el seu programa de formació que defineix com "una experiència inoblidable" que li donarà a oportunitat de "treballar directament amb Mr Grey".

Entrar a formar part de Grey Enterprises Holdings té recompensa per als i les fans de la saga, que rebran actualitzacions de tot el que té a veure amb la pel · lícula i els seus protagonistes més regals especials com accés a continguts exclusius de 50 ombres d'en Grey.

El drama eròtic dirigit per Sam Taylor-Johnson basat en la saga literària d'EL James s'estrenarà el 13 de febrer de 2015, la vigília del Dia de Sant Valentí.