El Círcol Maldà posa en escena a partir del 20 d'agost Viure sota vidre, de l'autor austríac Ewald Palmetshoferdt, una obra teatral de text que traça un informe sobre la pobresa emocional d'una generació perduda. El text arriba per primera vegada a Barcelona de la mà de la Cia. Lacosa, amb tres actors dirigits per Sarah Bernardy, i estarà a l'escenari del carrer del Pi fins al 7 de setembre.

Jordi Llovet (Max), Míriam Escurriol (Babsi) i Mireia Pàmies (Jeani) són els tres protagonistes d'aquesta peça de 75 minuts que presenta tres amics de la universitat que es retroben per passar un cap de setmana en un hotel de muntanya. La cita està organitzada per la Jeani, que vol comprovar algunes coses de la relació interrompuda entre ells. La directora del muntatge, Sarah Bernardy, va explicar que els individus afronten "temes no resolts" i amb un "aparent bloqueig emocional" després d'una relació que els va portar a compartir pis, estudis i sentiments durant tres anys.

El text parla d'una generació perduda, joves d'entre 25 i 35 anys "que no han hagut de lluitar per tirar endavant en la vida". L'obra anirà a la Sala Beckett, del 15 d'octubre al 2 de novembre, amb un escenografia diferent.