20 de agost de 2014
20.08.2014

El toc d'humor que faltava al 1714

L'igualadí Joan Valentí, el Pau del "Club Super 3", i l'esparreguerí Robert Gobern, exdirector de la Passió, estrenen al Teatre de l'Aurora d'Igualada l'espectacle escènic "La butaca", que proposa una mirada còmica als fets del Tricentenari

20.08.2014 | 07:53
Joan Valentí (dempeus) i Robert Gobern, caracteritzat de Rafael Casanova, són els responsables de l´obra

Un mosso d'esquadra que viatja enrere en el temps i un Rafael Casanova atònit davant les revela-cions de l'inesperat convidat que arriba des d'un futur tres-cents anys llunyà són els dos personatges principals de La butaca, el segon espectacle en els gairebé vint anys d'història de la companyia T'Atraco Teatre, que s'estrena aquest cap de setmana a l'Aurora en el marc de la Festa Major d'Igu-alada. Els responsables de tots els papers de l'auca -autors, directors i intèrprets- són l'actor local Joan Valentí, popular pel seu paper de Pau al Club Super 3 de TV3, i Robert Gobern, que va dirigir La Passió d'Esparreguera entre els anys 2002 i 2004.
"La premissa era parlar del 1714 en clau d'humor", va explicar ahir Joan Valentí en la presentació de l'espectacle, que es veurà de diven- dres a dilluns al Teatre de l'Aurora de la capital anoienca. La commemoració del Tricentenari de la derrota catalana a la guerra de Successió ha merescut fins ara una allau d'exposicions divulgatives, llibres d'història i novel·les i xerrades arreu del territori, però l'oferta en el terreny escènic s'ha reduït "a un parell de musicals i a l'espectacle que va inaugurar al centre cultural que ensenya les restes arqueològiques del Born de Barce-lona", va afegir Gobern. "Que sapi-guem, ningú n'ha fet una comèdia", van aportar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.