23 de agost de 2014
23.08.2014

Els fotògrafs del correfoc i el correaigua

El concurs de la Festa Major de Manresa dóna el premi d'honor a una imatge de foc festiu amb bombers L'aigua protagonitza altres guardons, i també es reconeix el moviment de la dansa

23.08.2014 | 08:34
Una visitant, amb la càmera, a l´exposició al vestíbul de la biblioteca

E


l correfoc i el correaigua són els dos actes de la Festa Major de Manresa que atrauen més els fotògrafs. Si més no, els que participen en el concurs que organitza FotoArt. Les imatges festives de l'any passat (en les quals treu el cap el lleó acabat d'estrenar) ja es poden veure en l'exposició que ahir es va inaugurar al vestíbul de la biblioteca del Casino. L'acte, com és tradició, també va servir per entregar els guardons als guanyadors del concurs. Entre fotògrafs, les càmeres van proliferar i el canvi de mans de trofeus i els petons protocol·laris van quedar immortalitzats a tort i a dret.
El veredicte, a càrrec d'un jurat format per Pili Garcia, de l'AFTDAO de Berga; Luis Calle, de l'Agrupació d'Esparreguera; i Jordi Martínez, d'Acció Fotogràfica de Ripollet, ja s'havia donat a conèixer al maig. Ahir, doncs, cap sorpresa. Tots els premiats a recollir el guar-dó, excepte Jordi Forés, de vacances a Escòcia , que hi va enviar el seu amic Josep Manel Lecal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.