El triple concert que es va celebrar dimarts a la nit al pati del Teatre Kursaal amb el nom de Sítric va aplegar tres centenars d'espectadors en el seu punt àlgid, i es va convertir així en una bona carta de presentació del cicle que tindrà lloc l'estiu vinent a Manresa. L'organització de la vetllada i d'aquest projecte de futur va a càrrec de Som Produccions, Raons de Pes i Ítaca.

Joana Serrat, Enric Montefusco amb el Cor de Cambra 16 i Raydibaum van interpretar els seus darrers treballs davant d'un públic que a poc a poc va anar ocupant els laterals de l'espai i la part central, amb els artistes ubicats en l'escenari natural del vestíbul exterior del teatre manresà.

Sítric va néixer dimarts amb la voluntat de convertir-se, l'estiu vinent, en un festival que ofereixi a la ciutat una oferta musical que li manca durant l'estiu. La intenció dels organitzadors és portar a Manresa artistes de l'escena independent en espais no convencionals. Els tres concerts van ser d'entrada lliure i pocs centenars de manresans van aprofitar l'ocasió per gaudir de les propostes presentades. La festa es va donar per acabada més enllà de la mitjanit.