El grup de rock combatiu Brams inicia avui a la sala Clap de Mataró la gira 25 anys parint Brams. La celebració del quart de segle dalt de l'escenari dels berguedans es farà amb una nova sèrie de concerts "de festa major i festivals" en els quals el líder del grup, Francesc Ribera, Titot, ha explicat que s'oferirà una retrospectiva de Brams amb reversions de les seves cançons més populars.

A banda de l'arrencada d'avui, ja hi ha dates confirmades a Vilanova de Bellpuig (11 d'abril), Bescanó (26 d'abril), Montagut (1 de maig), Solsona (16 de maig), Pujalt (23 de maig), Mataró (29 de juliol), i Vallcebre (15 d'agost). El punt final de la gira es farà el 13 de novembre en un concert a la Sala Apolo de Barcelona.

En la segona cita, a Bellpuig, Brams participarà a la 12a edició del Concert de l'Estelada, que també reunirà els vendrellencs Lax'n'Busto, amb el cantant manresà Salva Racero; els ebrencs Xeic! i els osonencs Oques Grasses. Serà la sisena actuació de Brams al Concert de l'Estelada, de manera que és el grup que hi ha participat en més ocasions. Els seguidors hi podran reviure temes com una nova versió de Massana.