Els Pets han decidit celebrar els 30 anys a dalt dels escenaris amb una gira elèctrica en la qual repassaran els hits més representatius del seu repertori. Les cites de concerts arrencaran el proper 17 d'abril a Mataró. Les entrades ja estan exhaurides. També passaran per Sant Joan les Fonts, Sant Hilari Sacalm, Vila-real, València i Banyoles abans d'aturar-se l'11 de maig a la sala Stroika de Manresa.

Els Pets 3.0 és un espectacle en el qual el grup de Constantí passa revista a les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria. A més, hi recuperen la secció de vents que els va acompanyar en els seus anys primerencs.

Després del concert de Manresa, la gira continuarà a Llagostera, Vilassar de Mar, Valls, la Bisbal de l'Empordà i Rubí. Aquest darrer concert serà el 27 de juny. Són les dates que s'han anunciat fins ara.

Els Pets ja van actuar a la sala manresana l'octubre del 2013 per presentar el disc L'àrea petita, just quan Lluís Gavaldà sortia d'una crisi d'estrès. I van tornar a desgranar les cançons d'aquest treball en una altra actuació a la capital del Bages l'abril de l'any passat, aquest cop al damunt de l'escenari del teatre Kursaal.