L'escola d'idiomes Kids&Us de Manresa publica dos nous títols de la col·lecció de contes per a nens que no són angloparlants, Read me a story, amb els títols Betty's family and other animals i Gina and the food fairy. Ambdues històries tenen l'anglès com a llengua vehicular, però són accessibles a infants que no tenen l'anglès com a llengua materna.

Betty's family and other animals és un conte per a nens i nenes d'entre 2 i 4 anys que té l'ovella Betty com a protagonista. L'animal vol que la seva amiga Catty conegui algú que és molt especial. Els lectors poden conèixer els amics de l'animal i aprendre vocabulari relacionat amb la família i les preposicions simples.

Per la seva part, Gina and the food fairy, amb Gina Ginger com a personatge central, està pensat per a infants de 5 a 7 anys. La nena és una mica llepafils a l'hora de menjar, però l'ajuda d'una fada servirà perquè superi aquest problema. En aquest conte, els nens i les nenes poden submergir-se en el lèxic del món de la cuina i els aliments.

L'objectiu de Kids&Us és aprofundir en l'aprenentatge, a una edat primerenca, per aprofitar les capacitats cognitives dels més petits. L'empresa manresana té 208 escoles repartides en 8 països.