Manresa Teatre Musical (MTM) organitza el Musical d'Estiu per a infants de 4 a 12 anys, del 29 de juny al 31 de juliol de 2015. L'horari és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, i preveu un treball diferenciat per grups d'edat. El casal d'estiu de MTM és una activitat que s'ha anat consolidant des de l'inici de l'escola d'arts escèniques i que, enguany, arriba al quart any. En l'edició anterior, hi van participar més de seixanta nens i nenes.

El programa d'activitats del Musicasal d'estiu de MTM per al 2015 girarà al voltant de musicals que tenen en comú la seva ubicació en el regne de la fantasia. Cada setmana es dedicarà monogràficament a un musical diferent: Into the woods, La Bella i la Bèstia, Frozen, Shrek i Encantada. Al llarg de cinc dies, els participants utilitzen un guió adaptat d'aquesta obra per incorporar nocions bàsiques de cant, ball i interpretació. Es completa amb sortides i activitats lúdiques, que inclouen l'elaboració del vestuari, l'escenografia o el maquillatge teatral. El resultat del treball es presenta a les famílies en una petita mostra, en acabar la setmana.

Les inscripcions ja estan obertes i es fan per setmanes, a raó de 60€ per nen i setmana, amb descomptes a partir de la tercera: 3 setmanes, per 165€; 4 setmanes, per 220€; i 5 setmanes, per 275€. Es poden fer als locals de l'escola al carrer del Bruc, 14 de Manresa. Per a més informació, també es pot contactar per telèfon al 931 647 110.