La cinquena edició de la ´Gala de Circ´, el nou espectacle de Carlos Latre ´15 años no es nada´ i el concert dels Sirex-Mustang, conformen el cartell de la programació de Festa Major de Manresa que programa el Galliner. Les entrades per aquests tres espectacles es posaran a la venda aquest proper dimecres, 22 d´abril a partir de les 5 de la tarda, a taquilles, i per internet.

L'Associació de Circ La Crica proposa per aquesta propera Festa Major de Manresa la 5a Gala de Circ a la sala gran del Kursaal el dijous, 27 d´agost a 9 del vespre; amb més de mitja dotzena d´artistes de companyies de circ. Es podran veure tècniques com el quadrant coreà, malabars, verticals, equilibris acrobàtics i moltes sorpreses més. El preu de l´entrada és de 10 euros.

D´altra banda, divendres i dissabte, 28 i 29 d´agost a les 9 del vespre a la sala gran del teatre Kursaal podrem veure ´15 años no es nada´, l´últim espectacle de l´humorista Carlos Latre, que torna al Kursaal amb aquest muntatge que repassa els seus 15 anys de trajectòria artística. El preu de l´entrada serà de 27 € .

El gener de 2010 ja els vam poder veure actuar plegats, i aquesta festa major tornaran al Kursaal els Sírex - Mustang, dos dels conjunts més famosos dels anys seixanta, que romanen en actiu, i fan actuacions conjuntes en els darrers anys. El preu de les entrades serà de 20 €.

Gala de Circ - Organitzat per l´Associació de Circ La Crica

Dijous, 27 d´agost -21:00h

Sala Gran - Kursaal

El Kursaal acollirà un any més una mostra del talent del circ d'arreu de Catalunya i contribuirà així a la tasca de difusió i promoció del circ que es fa des de l'Associació de Circ La Crica i MEES. Veurem quadrant coreà, malabars, verticals, equilibris acrobàtics i moltes sorpreses més.

Carlos Latre - ´15 años no es nada´

Divendres, i dissabte, 28 i 29 d´agost - 21:00h

Sala Gran - Kursaal

Després d'una gran gira de 3 anys i més de 350.000 espectadors aplaundint-lo a tots els teatres d'Espanya, el Carlos Latre torna a la càrrega. El showman celebra els seus 15 anys al món de l'espectacle amb un one-man-show més proper i més divertit que mai. "15 años no es nada" posa en escena tots els personatges que l'han acompanyat durant la seva trajectòria en ràdio, cinema, televisió i teatre. Humor, imitacions, música i actualitat en un trepidant espectacle en què no es podrà parar de riure. Carlos Latre va actuar per primer cop al Kursaal el febrer del 2013 amb el muntatge ´Yes, we Spain is different´ del qual es van fer 4 funcions.

Sirex - Mústang

Dilluns, 31 d´agost - 18:00h

Sala Gran - Kursaal

Aquesta festa major tornaran al Kursaal els Sírex - Mustang, dos dels conjunts més famosos de l'Espanya dels anys seixanta, que romanen en actiu, i fan actuacions conjuntes en els darrers anys. Els Sirex van néixer el 1959 i van gravar el seu primer disc el 1962. La seva consagració definitiva va arribar el 1965 amb el tema ´La escoba´, amb el que van arribar al més alt de les llistes d'èxit i del qual van vendre més de 100.000 exemplars. El juliol de 1965 van actuar a la Monumental com a teloners de The Beatles. Cinc anys més tard van fer una gira per Sud-amèrica i, malgrat l'èxit, a la tornada van dissoldre la formació, fins que van decidir tornar l'any 1977. La seva primera actuació va ser al festival ´Hasta luego, cocodrilo´, celebrat al Palau dels Esports de Barcelona. Des de 1977 fins ara, els Sirex han gravat cinc nous discos i han actuat per tota Espanya. Els Mustang, per la seva banda, van néixer el 1960 amb Marco Rossi, Miguel Navarro, Antonio Mercadé, Antonio Mier i Santi Carulla. Al llarg de la seva carrera han gravat 50 discos amb un total de més de dues-centes cançons. Van ser el primer grup espanyol que va actuar en un plató de televisió i introduir a Espanya les cançons de The Beatles. Després d'un breu període de separació, van tornar a tocar junts el 1978 al festival "Hasta luego, cocodrilo".