El segell editorial manresà Angle manté una producció prolífica que la fa arribar a la diada de Sant Jordi amb un catàleg variat. Narrativa, actualitat, història i creixement personal són els àmbits en què la firma es posiciona davant dels grans grups.

Dues autores poc conegudes a casa nostra però amb èxit als seus països signen novel·les d'Angle. La francesa Maylis de Keragal és la responsable de Reparar els vius, un relat àmpliament guardonat sobre un cor, el que va del cos d'un jove esportista que mor en accident al d'una noia que obté així una nova oportunitat de viure. Per la seva part, Lena Andersson és la responsable d'Apropiació indeguda, on una escriptora s'enamora ràpidament d'un artista de qui ha de pronunciar una conferència i, en conèixer-lo, decideix abandonar-ho tot i apostar per ell. També es pot remarcar El cas Eduard Einstein, una ficció basada en fets reals del fill d'Einstein.

En la col·lecció de petit format, Angle presenta El Rei de Groc, unes narracions de literatura fantàstica de Robert W. Chambers que van influir en autors com Lovecraft, Chandler, Stephen King i la sèrie True detective. El volum inclou L'habitant de Carcosa, d'Ambrose Bierce, que comparteix ambient amb l'anterior. D'aquest autor és El diccionari del diable, un altre títol de butxaca, on busseja en la cara fosca de la societat.